Recette des macarons de Beaumont,
Les macarons de beaumont, dessert aux amandes de la ville de Beaumont en Hainaut. A découvrir
Ingrédients ( pour 600 gr. de macarons de Beaumont)
- 150 gr de poudre d’amande
- 200 gr de sucre en poudre
- 100 gr de sucre cristallisé
- 5 blancs d’oeufs
- 100 gr de farine
- des amandes entières mondées
Préparation
- Melanger les amandes avec 150gr de sucre en poudre et deux blancs d’oeufs,
- Ajouter le sucre cristallisé le reste du sucre en poudre et 3 blancs d’oeufs en neige ferme
- Verser suffisament de farine pour la pâte ne soit ni trop molle ni trop dure et que les macarons ne s’étalent pas à la cuisson
- Dresser sur un papier cuisson et humeter au pinceau le dessus des macarons
- Decorer d’une demi amande
- Cuire 15 à 20mn a four moyen entr’ouvert
What’s up, just wanted to mention, I enjoyed this blog post.
It was inspiring. Keep on posting!
Hey There. I discovered your weblog using msn. That is an extremely well written article.
I will be sure to bookmark it and come back to learn more of your helpful info.
Thanks for the post. I’ll certainly comeback.
Great article.
Hey there! Do you know if they make any plugins to safeguard against hackers?
I’m kinda paranoid about losing everything I’ve worked hard on. Any tips?
Thank you a lot for sharing this with all of us you really know what you’re talking approximately!
Bookmarked. Kindly also talk over with my site =).
We will have a hyperlink exchange arrangement between us
Hi there! I simply want to give you a huge thumbs up
for the great information you’ve got here on this post. I’ll be coming back to your blog for more soon.
Awesome post.