Les Saltimboccas : (pour deux)
|
Préparation des Saltimboccas:
-
Poser sur chaque escalope une tranche de jambon cru et deux feuilles de sauge, que l’on fait tenir avec un cure-dent.
-
Faire chauffer le beurre dans une poële et faire revenir les escalopes de chaque côté.
-
Verser le vin, assaisonner et laisser cuire doucement pendant 6 à 8 minutes, jusqu’à ce que la viande soit bien tendre.
-
Déposer les viandes dans un plat chaud et retirer les cure-dents.
-
Déglacer la poële en ajoutant une c à s d’eau au jus de cuisson et, verser sur la viande
Accompagnement : Tagliatelles sauce aux aubergines
My husband and i felt absolutely excited Edward could conclude his inquiry from your ideas he discovered from your very own site. It’s not at all simplistic just to be giving for free hints that most people have been making money from. And we all do know we have the website owner to be grateful to because of that. Most of the explanations you’ve made, the easy site menu, the friendships you can assist to engender – it’s everything exceptional, and it’s assisting our son and our family do think that content is cool, and that is extremely important. Many thanks for all the pieces!
Hey very nice blog!