Accueil / Amuses-gueules / Caviar d’aubergine
caviar aubergine

Caviar d’aubergine

Ingrédients pour 4 personnes :

  • 2 aubergines
  • 1 petit oignon
  • 1gousses d’ail
  • 1 tomate pelée, coupée en dés
  • 15 cl d’huile
  • 1 cuillère à soupe de vinaigre
  • sel, poivre

Préparation du caviar d’aubergine :

  • Faîtes cuire les aubergines entières lavées et non épluchés dans le four à thermostat 150° durant 1 heure environ. La peau doit être noircie, c’est ce qui donne le côté fumé.
  • Epluchez les aubergines chaudes (ou évidez les) et coupez la chair en petits morceaux.
  • Rajoutez à la chair, les oignons émincés finement, l’ail écrasé, la tomate, l’huile et le vinaigre.
  • Salez et poivrez.
  • Mettez au frais et servez la salade accompagnée d’olives noires

2 commentaires

  1. I am commenting to let you know of the fantastic encounter my cousin’s daughter experienced reading your site. She even learned many issues, not to mention what it’s like to have a wonderful giving mindset to have many people just grasp chosen grueling subject areas. You really exceeded our expectations. Many thanks for distributing the informative, healthy, educational and as well as easy thoughts on the topic to Jane.

  2. I happen to be writing to make you understand what a wonderful experience our princess went through visiting yuor web blog. She realized too many things, with the inclusion of what it is like to possess an incredible teaching style to make the rest without problems understand various very confusing topics. You undoubtedly surpassed visitors’ expected results. Thanks for supplying those warm and helpful, trustworthy, revealing not to mention unique tips on your topic to Tanya.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *